5 priekšrocības restorāniem, izmantojot virtuves ekrānu

Lai uzturētu kontaktus starp ēdamzonu un virtuvi, jau gadu desmitiem restorāni ir izmantojuši virtuves printerus. Tai pat laikā jau vairākus gadus populārākie restorāni aktīvi izmanto skārienjūtīgos virtuves ekrānus.

Kādas ir 5 priekšrocības restorāniem, izmantojot virtuves ekrānu?

Virtuve un ēdamzona ir savienotas pa tiešo.

Saziņai starp restorāna virtuvi un ēdamzonu jābūt pēc iespējas ātrākai un ērtākai. Tas ļauj savlaicīgi informēt klientu par ilgāku gaidīšanas laiku vai to, ka kāds ēdiens ēdienkartē nav pieejams. Visi pasūtījumi uzreiz nonāk uz virtuves ekrāna un pavāri var informēt viesmīļus par iespējamajiem gaidīšanas laikiem.

Gaidīšanas laiks var būt pārsteidzoši īss.

Lai arī cilvēki rēķinās ar noteiktu gaidīšanas laika sprīdi, pirms nolemj doties ieturēties restorānā, tomēr nevienam nepatīk gaidīt pārāk ilgi. Jūs varat saīsināt gaidīšanas laiku, viesmīlim apkopojot pasūtījumus no vairākiem galdiņiem pēc kārtas, neieejot virtuvē. Pavāri informāciju no viesmīļa saņem tiešsaistē uz virtuves ekrāna. CompuCash POS app planšetdatorā vai mobilajā ierīcē ir lieliski piemērots Jūsu viesmīļiem. Pasūtījums no aplikācijas tiek nosūtīts pa taisno uz Jūsu bāra vai virtuves ekrānu. Jūs varat patīkami pārsteigt savus viesus ar dzērieniem, kas tiek viņiem piegādāti laikā, kamēr viesmīlis joprojām veic pasūtījuma pieņemšanu.

5 priekšrocības restorāniem, izmantojot virtuves ekrānu:

1. Virtuves ekrāns ietaupa laiku

Ja čeki tiek izdrukāti no virtuves printera, pavāram tie ir jāsakārto secīgi, kamēr virtuves ekrānā tie jau ir sakārtoti atbilstoši Jūsu izvēlētai loģikai. Informāciju no ekrāna var nolasīt no attāluma, un ar skārienekrānu to ir vieglāk apstrādāt.

2. No virtuves ekrāna var nosūtīt nepieciešamo informāciju atpakaļ viesmīļiem

Kad ēdiens ir gatavs, pavārs virtuves ekrānā var izveidot dubulto pulksteni, un atbilstošais viesmīlis nekavējoties saņem paziņojumu ar pavāra cepures ikonu vai ar peidžera palīdzību.

3. Virtuves displejs aprēķina pavāram nepieciešamo sastāvdaļu daudzumu

Papildus pasūtītajiem ēdieniem, ekrānā ir redzamas arī sastāvdaļu summas, kas nepieciešamas visiem rindā esošajiem ēdieniem. Pavāri var redzēt, ka sarakstā ir, piemēram, seši teļa steiki.

4. Virtuves ekrānā parāda ēdienus, sakārtotus secīgi (starteris, zupa, otrais) un aptuveno laiku, kad tiem jābūt gataviem

Ekrānā parāda ēdienus, kas sagrupēti pēc pasniegšanas secības. Viesmīļi var arī pievienot informāciju par laiku, kas pavāriem ir nepieciešams, līdz pasniedzams nākamais ēdiens. Paziņojums virtuvē ienāk ar atlasītu skaņas signālu, un nākamais ēdiens pasniegšanas secībā ekrānā tiek atzīmēts sarkanā krāsā.

5. Virtuves ekrāns ļauj iegūt vērtīgu statistiku

CompuCash sagatavo atskaiti, kura attaino vidējo ēdiena pagatavošanas laiku.

Lūdzu sazinieties, lai vienotos par vietu un laiku virtuves ekrāna priekšrocību demonstrācijai, e-pasts: sales@compucash.lv vai telefons +371 2688 2932